Yoga

Het rustige tempo van de yogahoudingen, de yogabewegingen en de ademhalingsoefeningen helpen je contact te maken met je lichaam, je conditie te verbeteren en om je te ontspannen.  
Je lichaam wordt krachtiger en soepeler en je hoofd komt tot rust. Je wordt bewuster van je lichaam, je emoties en je eigen gevoel.  

De energiestromen in je lichaam worden gestimuleerd en de afvalstoffen worden afgevoerd. Als er energieën zijn die andere energieën overheersen zijn dan worden ze in evenwicht terug gebracht. Als er energieën zijn die zwak zijn, dan worden ze aangewakkerd.  Je lichaam, je geest en ziel komen in evenwicht, in balans. En dat voelt goed!

In de lessen wordt aandacht besteedt  aan ontspannen, een betere ademhaling, beter in je vel zitten. Dus oefeningen voor meer energie, meer souplesse, meer rust in het hoofd, beter slapen en doorslapen,  betere houding, vermindering rugklachten, een fitter lichaam, een betere doorbloeding, vermindering overgangsklachten, meditatie, meer in je kracht, minder denken en terugkomen in je gevoel, voor een betere conditie, meer handelen uit gevoel,  oefeningen voor meer lichaamsbewustzijn.

Wat maakt ons uniek?

Yoga gaat verder dan het alleen maar doen van fysieke oefeningen. Veel aangeboden oefeningen zijn eigenlijk een vorm van super fitness. Dat is in onze beleving nog geen yoga.  Wij willen dat je bewuster wordt van wat je doet met je lichaam en je geest en waarom. Zodat je na elke les weer een stukje beter in je vel komt te zitten. Dus minder denken, veel doen en vooral weer voelen. En ook aandacht voor verstilling. Er gaat dan een fantastische wereld open.
In elke les is er een thema, opdat er een gevarieerd en rijk aanbod is. Klik hier voor yoga voor kinderen.