page contents Klankschalenconcert - Praktijk de Balans Ervaar het zelf

Klankschalen  ligconcert

helend voor lichaam en geest

Concert op

Zondag 15 maart 2020.  
Aanvang: 10.30 - 12.00 uur. Bijdrage € 20,00  Locatie: obs Liereland, Toscanestraat 4, 1827 DM Alkmaar.
Geef je tijdig op (max 12 pers.) Reserveer je plaats: aanmelden

Over klankschalen

Je lichaamscellen trillen harmonisch mee met de trillingen die uit de klankschaal komen, hoorbaar en niet hoorbare trillingen. Het geluid en trillingen zijn meestal wel voelbaar. Kom het ervaren.
De klanken zorgen met hun zachte trillingen voor harmonie in alle cellen.
Hierdoor heelt je lichaam en geest zich en kom je tot een optimale ontspanning. Je komt weer in balans, waarbij blokkades worden doorbroken. Een sessie met een klankschaal kan dus behoorlijk heftig en emotioneel zijn. Dit kan leiden tot een huilbui, maar vooral ontspanning en opluchting. Meer over klankschalen.

Het gaat in essentie niet om de klank: maar om de stilte die erop volgt.....

Een klankbad

Een klankbad met klankschalen kan je makkelijk terug te brengen naar een natuurlijke staat van diepe ontspanning. In ontspanning kunnen we vermoeidheid, stress en indrukken makkelijker verwerken. Daardoor kan er na het klankbad weer een gevoel van ruimte ontstaan, rust en stilte. Helend voor lichaam en geest.
De ervaringen van de mensen die dit ondergaan zijn zeer positief. Mensen ervaren het als heerlijk, opdoen van nieuwe inzichten, en geven ze terug dat ze geraakt en geopend worden door de helende klanken. Aanmelden

Reserveer je plaats

Maximum aantal deelnemers is 12; zodat je voldoende persoonlijke ruimte hebt. Meld je daarom tijdig aan.  
Kleed je warm aan voor het ligconcert. Neem als het kan een warm dekentje, een matrasje en een kussentje mee. Zorg dat je lekker ligt en laat alles maar gebeuren. Een concert gaat door bij minimaal 8 personen; je hoort dit tijdig.
Als je jezelf en eventueel je vriendin of vriend liever telefonisch aanmeld, kan dat op 072 506 4820 of 06 460 77 941.

Aanmelding klankschalenconcert
Aanmelding voor *

>