Klankschalenconcert

Waarom zou je een klankschalenconcert nemen?

Voor onze gezondheid is het noodzakelijk om voldoende tot rust te komen en voldoende te ontspannen zodat het lichaam zichzelf kan vernieuwen. Daar is goede eerlijke voeding voor nodig, maar ook de ruimte en rust om het te laten gebeuren. Een klankbad met klankschalen kan iemand makkelijk terug brengen naar natuurlijke staat van diepe ontspanning. Carry wil je graag de kracht van de klankschalen laten voelen en laten ervaren. In ontspanning kan iemand vermoeidheid, stress en indrukken makkelijker verwerken. Daardoor kan er na het klankbad weer een gevoel van ruimte ontstaan, rust en stilte. Helend voor lichaam en geest. Zie de agenda voor de geplande concerten.

Carry Boxhoorn
Marchal van Straten

De lichaamscellen trillen harmonisch mee met de trillingen die uit de klankschaal komen, hoorbaar en niet hoorbare trillingen. Het geluid en trillingen zijn meestal wel voelbaar. De klanken zorgen met hun zachte trillingen voor harmonie in alle cellen.
Hierdoor heelt het lichaam en geest zich en komt een mens tot een optimale ontspanning. De balans wordt herstelt en eventuele blokkades worden doorbroken. En een klankbad kan het lichaamsbewustzijn vergroten en kan iemand leren te voelen. Een sessie met een klankschaal kan dus behoorlijk heftig en emotioneel zijn. Dit kan leiden tot vooral ontspanning en opluchting.

Hoe het werkt

De werking van klankschalen kan eenvoudig begrepen worden: Wanneer je een steen in het water laat vallen dan ontstaan er kringgolven, die zich over het hele wateroppervlak verspreiden, Zo wordt elke watermolecule in beweging gezet, zowel horizontaal als verticaal. Tijdens een klankschaalconcert gebeurt er net als bij water hetzelfde met ons lichaam dat ook voor circa 70% uit water bestaat. De klanken zorgen met hun zachte trillingen voor harmonie in alle cellen op fysiek niveau.

Waterdruppel valt in water

Nieuw bij PDB, geleide meditatie met klankschalen

Op veler verzoek hebben we naast de reguliere klankschalen concerten ook één aan de agenda toegevoegd met geleide meditatie. We wisselingen tijdens de meditatie stiltes, houdingen en bewegingen toegepast op Tai Chi Tao technieken af. Hierdoor kan je ervaren dat het gemakkelijker is om gedachten van je af te zetten en te luisteren naar je lichaam. Klik hier voor meer informatie en opgave voor de geleide meditatie.

Concertinformatie


Voorkom teleurstelling en geef je tijdig op. Wij kijken ernaar uit om je de kracht van klankschalen te laten ervaren.

Het is aan te raden gemakkelijk zittende, warme kleding te dragen. Neem als het kan een warm dekentje, slaapzak, een matrasje en een kussentje mee. Zodat dat je lekker zacht kan liggen en alles kan ervaren. Wij nemen de yogamatjes mee, zodat je deze kan gebruiken als hoofdkussen. Ook kan je in ruglig een yogamat in de knieholte leggen. Wij hopen dat je daardoor aangenaam kan liggen.

Toelichting
Eventuele persoonlijke zaken zoals hoge bloedruk, pacemaker enzovoort a.u.b. vermelden onder "opmerkingen".
Mocht je onder behandeling van een arts of specialist zijn, of kort geleden zijn geweest, klik dan aub hier voor verdere informatie.

Aanmelden concert

Graag per persoon aanmelden, zodat wij rekening kunnen houden met voldoende ruimte en persoonlijke situatie.