Inleiding 

Mensen vinden het normaal dat na een dag hard werken men vermoeid is. Na een goede nachtrust is men dan vaak weer fris en energiek.

Vermoeidheid komt echter steeds vaker voor als algemeen symptoom en geeft aan dat er iets niet lekker gaat. Soms kan dat een lichamelijke oorzaak hebben. Een medisch onderzoek kan uitsluiten of er sprake is van een lichamelijke stoornis.

Vermoeidheid uitgeput

Vermoeidheid is een verschijnsel dat met veel zaken te maken kan hebben. Ongemerkt kan er energie weglopen naar zaken die voor jou als mens en ziel eigenlijk onbelangrijk zijn. En dan spreek je in het ergste geval over burn-out.

Heb je al eens afgevraagd waaraan je energie besteedt? Van wat of van wie wordt je vermoeid? Waarvan en van wie krijg je juist energie? Waar wordt je blij van? 

Herken je deze klachten?

  • Vermoeidheid met gelijktijdig last van de maag, slokdarm, borstkas en ribben.
  • Overmatige moeheid
  • Moe, krachteloos, krachteloos, al dan niet met een slecht geheugen en/of evenwichtsstoornissen.
  • In toenemende mate snel vermoeid worden, flauwvallen, gewichtsverlies, gebrek aan eetlust, misselijkheid, braken, geestelijke labiliteit.
  • Vermoeidheid kan een gevolg zijn van spanningen in de aura, teveel schadelijke stoffen in de aura.
  • Vermoeidheid door verstoringen in de aura. Denk hierbij aan medicijngebruik, drugs, drank, negatief denken zoals onzekerheid, twijfelen, faalangst, sommige televisie-uitzendingen.

Hoe kunnen wij jou via Malvatherapie helpen?

En zorgvuldig onderzoek naar oorzaken van vermoeidheid is noodzaak. Via een diagnose van de chakra's kunnen blokkades door de Malvatherapeut opgespoord worden die de vermoeidheid of uitputting veroorzaken.

Als Malvatherapeut bij Praktijk de Balans kunnen wij bepaalde chakra's gaan activeren die invloed hebben op vermoeidheidsverschijnselen. Ook specifieke massages kunnen helpen.

Malvatherapie brengt je op een andere manier dan yoga en Tai Chi Tao terug bij jezelf in je lichaam. Via energetische behandelingen worden lichaam, geest en ziel in balans gebracht. Door een tekort aan bepaalde energieën weer aan te vullen of juist een teveel aan opgehoopte energie af te laten vloeien Hierdoor kom je op een fijne manier meer in harmonie in je lichaam. Dagelijkse dingen gaat (weer) makkelijker.

Neem contact op voor meer informatie

Waarom nog langer wachten? Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden via Malvatherapie. 

Print Friendly, PDF & Email

About the Author Marchal van Straten


Mijn naam is Marchal van Straten en ben al jarenlang bezig met natuurlijke geneeswijzen, bewegen en voeding. Via zelfonderzoek, opleidingen en trainingen heb ik een brede ervaring en praktische kennis opgebouwd.
De hoge druk van het moderne leven en bieden emotionele klachten en geven uiteindelijk ook fysieke klachten. De complementaire geneeskunde kan hieraan een grote bijdrage leveren vanwege de holistische benadering en door het zelf herstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Graag zet ik mijn ervaring, kennis en vaardigheden in voor een gezonde balans naar lichaam, ziel en geest.

Get In Touch