Omtmoet Marchal

Vanaf 2012 werk ik als Malva therapeut bij Praktijk de Balans in Alkmaar.

Als therapeut ben ik aangesloten bij het Verbond Van Energetisch Thearapeuten (VVET) als registerlid en bij het Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Gewerkt wordt vanuit de Beroepscode van het VVET.
Het VVET is een landelijk georganiseerde beroepsvereniging. Aansluiting van CPION-geregistreerde genezers bij een beroepsvereniging vormt een waarborg voor de kwaliteit van werken en actuele scholing, op grond waarvan zorgverzekeraars bereid zijn consulten te vergoeden. Klik voor meer informatie over vergoedingen van consulten door zorgverzekeraars op de tarieven pagina.
In het kader van de Wet kwaliteit, klachten en zorg (Wkkgz) zijn VVET-therapeuten aangesloten bij Zorggeschil. Zorggeschil is een door het ministerie van Volksgezondheid , Welzijn en Sport (VWS) erkende geschilleninstantie. Therapeuten van VVET zijn tevens aangesloten bij Quasir voor een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Op de website https://VVET.nl vindt u onder de knop Consumenten alle informatie over de klachtenprocedure en de AGV.

Marchal van Straten

Hoe het begon

Mijn naam is Marchal van Straten en geef sinds augustus 1976 regelmatig yogales, meditaties, lezingen, workshops, trainingen en consulten. Dit alles persoonlijk, aan groepen, verenigingen en bedrijven. Bijvoorbeeld een bedrijfsthema. De rode draad is het bieden van ontspanning en persoonlijke ontwikkeling, zodat je leven net even gemakkelijker gaat.

Wat ik doe

Bijdrage in bevordering gezondheid. Ontspanning, geven van inzichten, gevoelsontwikkeling, yoga, meditaties, magnetiseren, Jassentechniek, massages, Malva behandelingen, Chakra specialist, ondersteuning bij lichamelijke, psychosomatische of psychische klachten, levensvragen, relaties. Aura- en Chakrahealing. Energetisch lichaamswerk. Coaching
Naast mijn werk als therapeut werk ik ruim 42 jaar als yogaleraar.

Opleidingen specialisaties

Malva chakratherapeut
Jassentechniektherapeut
Jassentechniek Healingtherapeut
Yogatherapie
Plato hbo medische basiskennis
Voetreflexologie uitsluitend specialisatie blessures en meridianen

Vergoedingen Malvatherapie

Raadpleeg, desgewenst, je ziektekostenverzekering, je werkgever, je voorzieningenfonds, PGB of uitkeringsinstantie of de sessies vergoed kunnen worden.  In sommige gevallen wordt er wel vergoed en soms ook niet.
Soms kiezen mensen, in afweging van kosten en baten, ervoor alles te betalen uit eigen middelen.

Overige gegevens

Telefoon: 072 506 48 20
Mobiel: 06 460 77 941
Skype: Marchal van Straten
AGB: 90047388
BVMT 056
VVET: B176
RBCZ: 106098R
marchal@praktijkdebalans.nl

Recensies

Recensie: Ik had allerlei pijntjes en onrust. Na enkele behandelingen kan ik weer tegen. Bedankt Marchal, Groet Elly 

Recensie: Marchal, mijn gezin viel uit elkaar. Als laatste poging kwam ik bij jou. Ook mijn man en kinderen kwamen een paar keer mee. Je Malva behandelingen hebben ons gezin uiteindelijk weer bij elkaar gekregen. We hebben elkaar weer terug en kunnen weer praten en beter voelen. Groetjes (naam bekend bij webmaster) 

Praktijk de Balans
Anna Paulownastraat 63
1814 XB Alkmaar
Praktijkcode: 90064624
Ontmoet Carry en ontmoet Marchal

Telefoon 072 506 48 20
Mobiel Marchal 06 460 77 941
Bank: NL46 INGB 0007 8559 98
t.n.v.:Praktijk de Balans
KvK Alkmaar: 71771689