Omtmoet Carry

Hoe het begon

Ik ben Carry Boxhoorn, geboren in 1958. Ik kom uit een groot gezin van 7 kinderen waarvan ik nummer 6 was. Toen ik 8 jaar was zijn we verhuisd van Limburg naar Amersfoort. Ben jong getrouwd en kreeg 3 prachtige dochters. Op mijn 50ste gescheiden van mijn man. In 2010 ben ik met de Malva opleiding gestart en afgerond in 2012. Daar viel alles op zijn plaats, ik ben een kind van God en mag de gaven en talenten die ik heb, inzetten voor mijn medemens. Mijn passie is andere mensen begeleiden op hun pad.

Wat ik doe

Bijdrage in bevorderen gezondheid. Ontspanning, gevoelsontwikkeling, Malvabehandelingen, Chakra specialiste, kruiden, edelstenen, massages, ondersteuning bij lichamelijke, psychosomatische of psychische klachten, relaties
Naast mijn werk als therapeute werk ik ruim 12 jaar in de gezondheidszorg.

Carry Boxhoorn

Opleidingen specialisaties

Malva chakra therapeut
Specialisatie gevoelsontwikkeling

Overige gegevens

Tel: 0612999449
AGB: 90-047395
BVMT: 057
VVET: VB114
RBCZ: 106098R
Mail: Carry@praktijkdebalans.nl

Recensies

Recensie: Carry, ik was zwanger van mijn eerste kindje en was benauwd. Soms last van hyperventilatie. Enorm bedankt voor je hulp en begrip voor mijn situatie. Ik kan weer ademen :-)          (naam en details bekend bij webmaster)

Kwaliteit

Ik ben aangesloten bij onderstaande organisaties. Deze controleren mij op kwaliteit, zorgvuldigheid als therapeut en op mijn werkwijze.Onder andere zijn er verplichte intervisies, verplichte bijscholingen op mijn medische en therapeutische achtergrond

De therapeuten van het Verbond Van Energetisch Therapeuten:
– Benaderen hun werk holistisch
– Werken samen met de reguliere gezondheidszorg
– Staan voor zien, voelen en veranderen

De hoofdredenen om voor ons als therapeuten te kiezen:
  • Zorgverzekeraars – Er is vergoeding mogelijk voor de behandelingen van registertherapeuten van de VVET mits je polis dekking geeft. Kijk even bij je eigen zorgverzekeraar voor de voorwaarden.
  • Goed geschoold – Uiteraard heeft de therapeut een goede basisopleiding en volgt daarnaast elk jaar bijscholingen. Ook voldoet een registertherapeut aan de Plato norm en heeft daarom HBO medische en/of psychosociale basiskennis.
  • Aangesloten geaccrediteerde opleidingen – Instituut CAM, Terreel, HGU, CVIO, Caduseus, Malva Noord, Malva Zuid, Mens en Intuïtie.
  • Veel therapeuten – Doordat er ruim 350 therapeuten aangesloten zijn hebben we een mooie landelijke dekking zodat je niet al te ver hoeft te reizen voor hulp.
  • Holistische kijk – Ondanks dat je met een klacht komt, zullen onze therapeuten vaak verder doorvragen om uw gezondheid breder te bekijken.
RBCZ

Praktijk de Balans
Anna Paulownastraat 63
1814 XB Alkmaar
Praktijkcode: 90-555981
Over ons: ontmoet Carry en ontmoet Marchal

Telefoon 072 506 48 20
Mobiel Marchal 06 460 77 941
Bank: NL46 INGB 0007 8559 98
t.n.v.:Praktijk de Balans of M. van Straten
KvK Alkmaar:  37106465