Kwaliteit

Kwaliteit

Wij zijn aangesloten bij onderstaande organisaties. Deze controleren mij op kwaliteit, zorgvuldigheid als therapeut en op mijn werkwijze.Onder andere zijn er verplichte intervisies, verplichte bijscholingen op mijn medische en therapeutische achtergrond

De therapeuten van het Verbond Van Energetisch Therapeuten:
– Benaderen hun werk holistisch
– Werken samen met de reguliere gezondheidszorg
– Staan voor zien, voelen en veranderen

De hoofdredenen om voor ons als therapeuten te kiezen:
  • Zorgverzekeraars – Er is vergoeding mogelijk voor de behandelingen van registertherapeuten van de VVET mits je polis dekking geeft. Kijk even bij je eigen zorgverzekeraar voor de voorwaarden.
  • Goed geschoold – Uiteraard heeft de therapeut een goede basisopleiding en volgt daarnaast elk jaar bijscholingen. Ook voldoet een registertherapeut aan de Plato norm en heeft daarom HBO medische en/of psychosociale basiskennis.
  • Aangesloten geaccrediteerde opleidingen – Instituut CAM, Terreel, HGU, CVIO, Caduseus, Malva Noord, Malva Zuid, Mens en Intuïtie.
  • Veel therapeuten – Doordat er ruim 350 therapeuten aangesloten zijn hebben we een mooie landelijke dekking zodat je niet al te ver hoeft te reizen voor hulp.
  • Holistische kijk – Ondanks dat je met een klacht komt, zullen onze therapeuten vaak verder doorvragen om uw gezondheid breder te bekijken.
LOGO Cooperatie VGZ
RBCZ

Praktijk de Balans
Anna Paulownastraat 63
1814 XB Alkmaar
Praktijkcode: 90-555981
Over ons: ontmoet Carry en ontmoet Marchal

Telefoon 072 506 48 20
Mobiel Marchal 06 460 77 941
Bank: NL46 INGB 0007 8559 98
t.n.v.:Praktijk de Balans of M. van Straten
KvK Alkmaar:  37106465