ONLINE yogales

Sinds de Lockdown in 2020 kunnen de yogalessen Online gelukkig gewoon doorgaan. Voordeel van onze Online yogalessen is dat je aan alle lessen mee kan en mag doen.  Je kunt meerdere lessen aanvinken.
Je ontvangt een bevestiging en tijdig een aanmeldlink. Als een Online les niet uitkomt laat je deze voorbij gaan. Natuurlijk vinden wij het fijn als je dat laat weten. 
De lessen zijn PAYF

Doe mee en ontvang

  • een fijne dynamische afwisselende les met een rust brengende ontspanning als afsluiting. Lekker bezig zijn met je lichaam.
  • een goede ademhaling
  • een sterker immuunsysteem
  • meer souplesse
  • meer bewustzijn voor lichaam en geest

Ik meld mij aan voor onderstaande opties

Recensies

profile-pic
Elly

Yoga & Tai Chi Tao

Heb van alles geprobeerd en kom toch weer terug bij praktijk de balans. Ik heb al vele jaren les van Marchal van Straten. Na elke les ben ik lekker ontspannen en ik slaap heerlijk.

Een echte aanrader. 🙂

profile-pic
Gerard Gepensioneerd

LEUK EN ONTSPANNEND. NA DE YOGA Voel je je een stuk beter Staande oefeningen, voor rug voelt dat een stuk lekkerder. Ja zeker omdat het voor vele goed is Vooral als je een druk leven hebt Is dit zeker een aanrader Je doet het goed ga zo door

profile-pic
Angelique Thuiszorgmedewerkster

Yoga & Tai Chi Tao Qi Gong

1 les gehad maar voelde ontspannen met een vleugje humor. Dat het met rust gebracht wordt en een kopje thee met afsluiting. Ja ik beveel de yoga aan,omdat er met rust en humor ontspannen wordt.

Ben je tevreden over ons? wil je ons dan een recensie geven? klik dan hier.
Bron: Praktijk de Balans, bijgewerkt 9 februari 2021