ONLINE yogales

Sinds de Lockdown in 2020 kunnen de yogalessen Online gelukkig gewoon doorgaan. Voordeel van onze Online yogalessen is dat je aan alle lessen mee kan en mag doen.  Je kunt meerdere lessen aanvinken.
Je ontvangt een bevestiging en tijdig een aanmeldlink. Als een Online les niet uitkomt meld je jezelf gewoon af; dat is akkoord.

De lessen zijn PAYF per les of periode.

Doe mee en ontvang

  • een fijne dynamische afwisselende les met een rust brengende ontspanning als afsluiting. Lekker bezig zijn met je lichaam.
  • een goede ademhaling
  • een sterker immuunsysteem
  • meer souplesse
  • meer bewustzijn voor lichaam en geest

Ik meld mij aan voor onderstaande opties

Recensies

profile-pic
Jan Pensionaris

Prima praktijk, Marchal is een man met heel veel ervaring en geeft goede feedback tijdens de oefeningen die hij geeft, gebaseerd op heel veel kennis en ervaring. De combinatie van oefeningen met klankschalen. Zeker, vanwege de kennis en ervaring en de goede feedback die wordt gegeven tot op de precieze details.Iets meer Iets meer rek, strek en yoga oefeningen en iets minder energie handelingen.

profile-pic
Elly

Yoga & Tai Chi Tao

Heb van alles geprobeerd en kom toch weer terug bij praktijk de balans. Ik heb al vele jaren les van Marchal van Straten. Na elke les ben ik lekker ontspannen en ik slaap heerlijk.

Een echte aanrader. 🙂

profile-pic
Angelique Thuiszorgmedewerkster

Yoga & Tai Chi Tao Qi Gong

1 les gehad maar voelde ontspannen met een vleugje humor. Dat het met rust gebracht wordt en een kopje thee met afsluiting. Ja ik beveel de yoga aan,omdat er met rust en humor ontspannen wordt.

Ben je tevreden over ons? wil je ons dan een recensie geven? klik dan hier.
Bron: Praktijk de Balans, bijgewerkt 9 februari 2021