Wat is Malvatherapie?

Malvatherapie is een lichaamsgerichte therapie waarbij het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. Het omvat een veelheid aan unieke behandelingen, waardoor een klacht op meerdere niveau's behandeld kan worden. Voor veel aandoeningen zijn er gestandaardiseerde behandelingen die gebaseerd zijn op je zelfgenezend vermogen en op het verminderen van de klacht of het symptoom. Kiezen voor Malvatherapie is dan ook een bewuste keuze om zelf mee te willen werken aan je gezondheid.

Holistische benadering

Een klacht, ziekte of probleem wordt vanuit een holistisch perspectief bekeken: er wordt gekeken naar de (reguliere) somatische klacht, de psychosociale invloeden daarop en de energetische oorzaken. Oftewel, er word gekeken naar lichaam, geest en de ziel die je bent. Door deze benadering ga je beter begrijpen waarom zich iets voordoet in je leven. En daardoor leer je jezelf beter te begrijpen.

Direct werkzaam

Malvatherapie is voelbaar anders. Je merkt direct dat een behandeling werkzaam is doordat je de energie in je lichaam voelt gaan stromen, doordat je veel meer rust ervaart en je jezelf beter in balans voelt.
Als je een behandeling ondergaat voel je dat je rustiger wordt en meer bij jezelf komt Vaak kan het gebeuren dat je de energie beter voelt stromen in je lichaam en dat spanningen op een natuurlijke wijze worden losgelaten. Dikwijls vertellen mensen me dat het zo een zachte therapie is en dat het zo een diepe inwerking heeft. Ze ervaren meer innerlijke rust en kunnen zich beter ontspannen.

Hoe werkt het?

Via een behandelmethode wordt de energiestroom in gang gezet. Je voelt vaak direct de energie in je lichaam stromen, Je ervaart veel meer rust en je voelt je beter in balans. Hou er wel rekening mee dat als een klacht zich gedurende langere tijd heeft bestaan, het langer zal duren voordat je energetisch systeem van je lichaam helemaal herstelt.
Doordat het afvoeren van afvalstoffen op alle niveaus gestimuleerd wordt, kan je lichaam soms heftig reageren. Je buik kan gaan rommelen of je kan heel emotioneel worden. In feite kun je bij het opheffen van blokkades allerlei reacties verwachten.

Welke behandelmethoden kunnen toegepast worden?

Chakratherapie
Auratherapie
Meridiaanbehandelingen
Energetische massages
Lichaamgerichte massages
Dieptemassages
Magnetiserende behandelingen
Haptonomische behandelingen
Lichttherapie
Kleurentherapie
Regressiemethodieken
Reinigingsbehandelingen
Zielkundige behandelingen

Een Malvatherapeut is tevens zeer deskundig in het werken met

Een therapeutische Ankh
Een kosmische schijf
Dit zijn twee therapeutische instrumenten die met verfijne precisie nog dieper doorwerken dan een gewone magnetiserende behandeling. Ze zijn werkzaam op het gebied van pijnbestrijding, het activeren of reduceren van energiestromen en het op gang brengen of versterken van een innerlijke veranderingsproces.

Bewustwording

Malvatherapie is meer dan het behandelen van een enkelvoudige klacht. Het omvat het in balans brengen van het lichaam met de geest en de ziel en zal daarmee direct werken op het bewustzijn van de cliënt.daardoor geeft Malvatherapie een duurzaam resultaat.

Recensies

Recensie: Ik had allerlei pijntjes en onrust. Na  enkele behandelingen kan ik weer tegen. Bedankt Marchal, Groet Elly       

Recensie: Marchal, mijn gezin viel uit elkaar. Als laatste poging kwam ik bij jou. Ook mijn man en kinderen kwamen een paar keer mee. Je Malva behandelingen hebben ons gezin uiteindelijk weer bij elkaar gekregen. We hebben elkaar weer terug en kunnen weer praten en beter voelen. Groetjes (naam bekend bij webmaster)     


unt je jezelf aan- en afmelden voor elk onderwerp.

Praktijk de Balans
Anna Paulownastraat 63
1814 XB Alkmaar
Praktijkcode: 90064624
Ontmoet Carry en ontmoet Marchal

Telefoon 072 506 48 20
Mobiel Marchal 06 460 77 941
Bank: NL46 INGB 0007 8559 98
t.n.v.:Praktijk de Balans
KvK Alkmaar: 71771689