Malvatherapie

Praktijk de Balans, net even anders geen standaard

Hoe gaat een behandeling, wat kan ik verwachten?

Beginsituatie en zorgvraag: Het begint eigenlijk al als je belt.
In het gesprek stemmen wij af waarvoor je hulp zoekt. Dat kan bijvoorbeeld een fysieke klacht zijn of een psychische aandoening, een relatieprobleem, dus eigenlijk alles waarvoor je hulp wilt. Als wij kunnen helpen maken wij een afspraak.
Primair doel:  Wat is de situatie nu op dit moment en wat zou je willen bereiken. Als dit doel bereikt wordt is de behandeling geslaagd. Er kunnen meerdere doelen en belangen zijn, we brengen ze samen in kaart (secundaire doelen).
Motivatie:  Je kunt bijvoorbeeld de situatie zat zijn en je wilt een betere eindsituatie.
Behandelplan:  Het behandelplan bestaat uit een reeks gestructureerde sessies. In elke sessie wordt stap voor stap naar het doel toegewerkt. Er wordt besproken hoe het nu is, wat we gaan aanpakken en wat we willen bereiken. We gaan daarna aan het werk. Na elke sessie evalueren wij samen het resultaat.

Wat is Malvatherapie?

Malvatherapie is een lichaamsgerichte therapie waarbij het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. Het omvat een veelheid aan unieke behandelingen, waardoor een klacht op meerdere niveau's behandeld kan worden. Voor veel aandoeningen zijn er gestandaardiseerde behandelingen die gebaseerd zijn op je zelfgenezend vermogen en op het verminderen van de klacht of het symptoom. Kiezen voor Malvatherapie is dan ook een bewuste keuze om zelf mee te willen werken aan je gezondheid. 
Welke behandelingen worden toegepast?
De behandelingen bestaan uit: energetische behandelingen van de aura en chakra's, lichaamsmassage, meridiaan behandelingen, dieptemassages, magnetiserende behandelingen, haptonomische behandelingen, lichttherapie, kleurentherapie, regressiemethodieken, reinigingsbehandelingen, zielkundige behandelingen. Het het lichaam wordt met de geest en de ziel in balans gebracht en zal daarmee direct werken op het bewustzijn van de cliënt. 
Bewustwording
Malvatherapie is meer dan het behandelen van een enkelvoudige klacht. Het omvat het in balans brengen van het lichaam met de geest en de ziel en zal daarmee direct werken op het bewustzijn van de cliënt, daardoor geeft Malvatherapie een duurzaam resultaat.

Malvatherapie is direct werkzaam

Malvatherapie is voelbaar anders. Je merkt direct dat een behandeling werkzaam is doordat je de energie in je lichaam voelt gaan stromen, doordat je veel meer rust ervaart en je jezelf beter in balans voelt.
Als je een behandeling ondergaat voel je dat je rustiger wordt en meer bij jezelf komt Vaak kan het gebeuren dat je de energie beter voelt stromen in je lichaam en dat spanningen op een natuurlijke wijze worden losgelaten. Dikwijls vertellen mensen me dat het zo een zachte therapie is en dat het zo een diepe inwerking heeft. Ze ervaren meer innerlijke rust en kunnen zich beter ontspannen.

Hoe werkt het?

Via een behandelmethode wordt de energiestroom op meerdere niveaus in gang gezet. Je voelt vaak direct de energie in je lichaam stromen, Je ervaart veel meer rust en je voelt je beter in balans. Hou er wel rekening mee dat als een klacht zich gedurende langere tijd heeft bestaan, het langer zal duren voordat je energetisch systeem van je lichaam helemaal herstelt.
Doordat het afvoeren van afvalstoffen op alle niveaus gestimuleerd wordt, kan je lichaam soms heftig reageren. Je buik kan gaan rommelen of je kan heel emotioneel worden. In feite kun je bij het opheffen van blokkades allerlei reacties verwachten.

Voor welke klachten en aandoeningen?

Malvatherapie biedt voor velerlei soorten klachten en persoonlijke ontwikkelingstrajecten speciale behandelmethodes en begeleidingstrajecten. Wanneer je klacht niet vermeld wordt betekent dat geenszins dat wij daar geen ondersteuning in kunnen beiden. Malva therapie werkt aanvullend of ondersteunend en vervangt geen reguliere arts of reguliere therapie. 

Een Malvatherapeut is tevens zeer deskundig in het werken met
Een therapeutische Ankh
Een kosmische schijf

Dit zijn twee therapeutische instrumenten die met verfijnde precisie nog dieper doorwerken dan een gewone magnetiserende behandeling. Ze zijn werkzaam op het gebied van pijnbestrijding, het activeren of reduceren van energiestromen en het op gang brengen of versterken van een innerlijke veranderingsproces.

Ervaring Esther.
Ik ga opnieuw een aantal behandelingen doen .

Print Friendly, PDF & Email
>