Ligconcert met klankschalen 

Over klankschalen

Klank is niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar.
De wereld is klank. Alles heeft een eigen trilling.  Bijvoorbeeld een lage klank kan je aardse rust geven en een hoge klank kan je energie geven.  De harmonische trillingen van de klankschalen werken diep ontspannend en stimuleren het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest.

Klankschalen

Een klankbad met klankschalen heeft als intentie mensen terug te brengen naar een natuurlijke staat van diepe ontspanning. Je lichaamscellen trillen mee met de trillingen die uit de klankschaal komen, hoorbaar, niet hoorbare trillingen. Het geluid en trillingen zijn meestal wel voelbaar.
Hierdoor heelt je lichaam zich en kom je tot een optimale ontspanning. Je komt weer in balans, waarbij blokkades worden doorbroken. Een sessie met een klankschaal kan dus behoorlijk heftig en emotioneel zijn. Dit kan leiden tot huilbuien, ontspanning, maar geeft ook opluchting. Meer over klankschalen.

Na het klankbad kun je weer een gevoel van ruimte, rust en stilte in jezelf verwachten. Recensies
De ervaringen van de mensen die dit ondergaan zijn zeer positief. Mensen ervaren het als heerlijk, opdoen van nieuwe inzichten, en geven ze terug dat ze geraakt en geopend worden door de helende klanken  Recensies

Uitnodiging voor een ligconcert op

Zondag 10 november 2019 om 10.30 uur, duur 90 min. € 20,00  p.p. Zaal open 10.10 uur.
Locatie obs Liereland, Toscanestraat 4, 1827DM Alkmaar
Een concert gaat door bij minimaal 8 personen; je hoort dit tijdig.
Kleed je warm aan voor het ligconcert en neem als het kan een warm dekentje, een matrasje en een kussentje mee. Zorg dat je lekker ligt en laat alles maar gebeuren. 

Ik heb interesse en meld mij aan.

Wij hebben een maximum aantal deelnemers voor een concert, zodat je voldoende persoonlijke ruimte hebt.
Met onderstaande gegevens reserveren wij een een plaats en een matje. Na onze bevestiging houden wij deze plek vrij voor jou. Na ontvangst van je betaling is je plaats definitief gereserveerd.
Jouw informatie verwerken wij op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring en de algemene voorwaarden.
Als je jezelf en eventueel je vriendin of vriend liever telefonisch aanmeld, kan dat op 072 506 4820 of 06 460 77 941.

Aanmelding klankbad
Meerdere deelnames mogelijk.

Print Friendly, PDF & Email
>