Klankschalen ligconcert

Klankbad ligconcert

zondag 7 juli 2019 om 10.30 uur, duur 90 min. Zaal open 10.10 uur.
€ 20,00  p.p. Locatie obs Liereland, Toscanestraat 4, 1827DM Alkmaar

Kleed je warm aan en neem een warm dekentje en een kussentje mee.
Je ligt op een matras of matje onder een warme deken en een kussentje en laat alles maar gebeuren.  Je kunt jezelf of samen hieronder opgeven.

Klankschalen

Een Klankbad kan diepe ontspanning geven, waardoor we vermoeidheid, stress en indrukken kunnen verwerken. Daardoor kan er naar het Klankbad weer een gevoel van ruimte ontstaan, ruimte voor Leven. Recensies

Een klankbad heeft als intentie mensen terug te brengen naar een natuurlijke staat van diepe ontspanning. Klank is niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar.
Op verschillende niveaus kunnen we gaan resoneren, mee vibreren met de klanken. Op fysiek niveau kunnen lichaamscellen en organen mee gaan resoneren. Maar ook gevoelsmatig, energetisch, kunnen we mee resoneren met de klanken, en de verschillende uitwerkingen ervaren. Dit kan bewust ervaren worden, maar ook de onbewuste niveaus hebben baat bij de helende klanken.

De ervaringen van de mensen die dit ondergaan zijn zeer positief. Mensen ervaren het als heerlijk, opdoen van nieuwe inzichten, en geven ze terug dat ze geraakt en geopend worden door de klanken

Meld je nu aan

Aanmelding klankbad
Je ontvangt een email met een nieuwsbrief. Hierin kun zelf alles wijzigen.
Je ontvangt een email met een nieuwsbrief. Hierin kun zelf alles wijzigen.
Meerdere deelnames mogelijk.

Meld je aan om je plek te reserveren op het kleinschalige ligconcert. Er zijn al enkele aanmeldingen. 

>