Klankbad  ligconcert

Klankbad ligconcert

 • Op  zondag 23 juni 2019 om 10.30 uur, duur 90 min. Locatie obs Liereland, Toscanestraat 4, Alkmaar  € 20,00  p.p.
 • Neem een warm dekentje en een kussentje mee.        Recencies

Elk lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie. Op plaatsen waar een blokkade of een ziek orgaan zit, is deze trillingsfrequentie lager. Door de klanktrillingen krijgen alle lichaamscellen een fijne subtiele massage. De energie gaat stromen, lichaam en geest worden in balans gebracht. De klanken van de klankschalen maken los, om vervolgens te ordenen en te harmoniseren.

Wanneer een klankschaal wordt aangeslagen, dan geeft de schaal een klank, maar ook een trilling en dit is voelbaar. Soms is de trilling zo krachtig dat je deze met het blote oog bij de klankschaal kunt waarnemen. Een klankbad is een bijzondere ervaring en geeft een diep ontspannende werking, voelbaar in iedere cel. Er ontstaat een verstilling. Het hoofd wordt stil en het voelt goed!

Het grote aantal harmonische trillingen en de tonen van de klankschalen en klankbuizen zorgen ervoor dat lichaam en geest worden geopend, gereinigd en weer opgeladen met energie. De geest wordt leeggemaakt en een gevoel van één zijn met het universum treedt op. De weerstand van het ego verdwijnt om zo een staat van 'ik ben' te ervaren. Harmonie treedt op.

Na het klankbad ligconcert is er een kopje thee.

Meld je nu aan

Aanmelding klankbad
Je ontvangt een email met een nieuwsbrief. Hierin kun zelf alles wijzigen.
Je ontvangt een email met een nieuwsbrief. Hierin kun zelf alles wijzigen.
Meerdere deelnames mogelijk.

Recencies

Print Friendly, PDF & Email
 • Vesna Viola schreef:

  Het was een fijne ervaring, voor mij de eerste keer, een klankbad ligconcert!

  Carry en Marchal hebben deze zondagmorgen met liefde verzorgd.
  Een fijne sfeer, ontspannende klanken, kussentjes en extra dekens al het nodig was, warme kruiden thee na afloop. Heerlijk gevoel van een warme bad!

  In het begin voelde ik klanken alleen in mijn hoofd, maar later kwam ontspanning en een fijn gevoel in het hele lichaam. Vreemd, maar het leek of ik zachte gefluister van lage chakra’s kon horen!
  Voor herhaling vatbaar! Bedankt lieve mensen!
  Vesna

 • Sabrina schreef:

  Het was heerlijk, de tijd vloog voorbij en ik heb er nog dagen profijt van gehad.
  Wat een energie krijg je ervan!

  Zeker voor herhaling vatbaar.
  Sabrina

 • wilma schreef:

  Wilma,

  Het klankbad was een fijne ervaring, je komt er helemaal relaxed uit. De klanken voel je door je hele lichaam waardoor je een diepere ontspanning ervaart. Heerlijk

 • >