Ontmoet Marchal

Mijn naam is Marchal van Straten

Als therapeut ben ik aangesloten bij het Verbond Van Energetisch Thearapeuten (VVET) als registerlid en bij het Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Gewerkt komt vanuit de Beroepscode van het VVET.
Het VVET is een landelijk georganiseerde beroepsvereniging. Aansluiting van CPION-geregistreerde genezers bij een beroepsvereniging vormt een waarborg voor de kwaliteit van werken en actuele scholing, op grond waarvan zorgverzekeraars bereid zijn consulten te vergoeden. 

Marchal van Straten

In het kader van de Wet kwaliteit, klachten en zorg (Wkkgz) zijn VVET-therapeuten aangesloten bij Zorggeschil. Zorggeschil is erkend door de Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) erkende geschilleninstantie. Therapeuten van VVET zijn tevens verantwoordelijk voor Quasir voor een Uitgebreide Diagnose.

Wat ik doe

Je ondersteunen bij eventuele klachten, zie o.a.  aandoeningen.  Niet allen aandoeningen staan vermeld, als jouw aandoening er niet bij staat, neem dan contact op. Je helpen om te ontspannen, of om met vage klachten om te gaan, of om je leven weer op de rails te zetten. Je helpen om diepere oorzaken op te sporen en via o.a. je zelfgenezend vermogen je beter in je lichaam te gaan zitten. Of vanuit mijn praktijkervaring je door lastige stukken van je leven heen te loodsen. Naast mijn werk als therapeut werk ik ruim 43 jaar als yogaleraar.

Opleidingen specialisaties

Malva chakratherapeut
Jassentechniektherapeut
Jassentechniek Healingtherapeut
Plato hbo medische basiskennis
Voetreflexologie uitsluitend blessures en meridianen
Overige gegevens
Tel: 072 506 48 20 / Mob: 06 460 77 941
Skype: Marchal van Straten
AGB: 90047388
BVMT 056
VVET: B176
RBCZ: 106098R
marchal@praktijkdebalans.nl

Vergoedingen Malvatherapie

Raadpleeg, desgewenst, je ziektekostenverzekering, je werkgever, je voorzieningenfonds, PGB of uitkeringsinstantie of de sessies vergoed kunnen worden. In sommige gevallen wordt er wel vergoed en soms ook niet.
Soms kiezen mensen, in afweging van kosten en baten, ervoor alles te betalen uit eigen middelen.  BEL

Print Friendly, PDF & Email
>