Mijn naam is Marchal van Straten

Vanaf 2012 werk ik als Malva therapeut bij Praktijk de Balans in Alkmaar.
Als therapeut ben ik aangesloten bij het Verbond van Beroepsbeoefenaren Energetische Therapie (VVET)
Het Verbond Van Energetisch Therapeuten (VVET) is een beroepsvereniging voor en door professionals energetische therapie. De therapeuten onderscheiden zich door kwaliteit, expertise en eigenheid.
Als therapeut heb ik een diploma van een beroepsopleiding Energetische Therapie op Hbo-niveau en een diploma medische basiskennis die voldoet aan de Plato-eindtermen, Als therapeut werk ik conform de beroepscode energetische therapie en ben onderhevig aan klacht- en tuchtrecht.

Marchal van Straten

In het kader van de Wet kwaliteit, klachten en zorg (Wkkgz) zijn VVET-therapeuten aangesloten bij Zorggeschil. Zorggeschil is erkend door de Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) erkende geschilleninstantie. Therapeuten van VVET zijn tevens verantwoordelijk voor Quasir voor een Uitgebreide Diagnose.

Wat ik doe

Ik bied hulp bij eventuele klachten, aandoeningen en ongemakken. Niet allen aandoeningen staan vermeld en als jouw aandoening er niet bij staat, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik help je om te ontspannen, of om met vage klachten om te gaan. Of om je leven weer op de rails te zetten. Tevens help ik om diepere oorzaken op te sporen. En je zelfgenezend vermogen te stimuleren. En je beter in je lichaam te gaan zitten. Of vanuit mijn praktijkervaring je door lastige stukken van je leven heen te loodsen (coachen). Naast mijn werk als therapeut werk ik ruim 44 jaar als yogaleraar.

Opleidingen specialisaties

​Therapeut Malvatherapie
Specialisatie Malva chakratherapeut
Jassentechniektherapeut
Jassentechniek Healingtherapeut 
Plato hbo medische basiskennis 
Voetreflexologie uitsluitend blessures en meridianen

Locatie Praktijk de Balans

Vergoedingen Malvatherapie

Er is vergoeding mogelijk voor de behandelingen van onze Registertherapeuten mits uw polis dekking geeft.Via onderstaande drukknop is een lijst van aangesloten zorgverzekeraars beschikbaar.

Bel 072 506 48 20 / 06 460 77 941

Voel je welkom om te bellen voor als je een afspraak wilt of als je meer informatie wilt.
Liever WhatsApp? 
1 Open WhatsApp.  2 Voeg +31 6 46077941 toe.  3 Vernieuw de contactenlijst.  4 Start het gesprek met een vraag.

>