Hatha Yoga in Alkmaar  en Wieringerwerf

Fysiek: Het rustige tempo van de yogahoudingen, de yogabewegingen en de ademhalingsoefeningen helpen je contact te maken met je lichaam, je rust te vinden, je conditie te verbeteren en om je te ontspannen. Je lichaam wordt krachtiger en soepeler en je hoofd komt tot rust. Je wordt bewuster van je lichaam, je emoties en je eigen gevoel. In de lessen is er een mix van zachte bewegingen en houdingen die wij enige tijd aanhouden voor een optimaal positief effect. En dat voelt goed!  Recensie

Energie: De energiestromen in je lichaam worden gestimuleerd en de afvalstoffen worden afgevoerd. Als er energieën zijn die andere energieën overheersen zijn dan worden ze in evenwicht terug gebracht. Als er energieën zijn die zwak zijn, dan worden ze aangewakkerd. Het vertrekpunt is nu en de oefeningen worden geleidelijk uitdagender. Je lichaam, je geest en ziel komen in evenwicht, in balans. En dat voelt goed!  
Recensie

In de lessen wordt aandacht besteedt aan ontspannen, een betere ademhaling, beter in je vel zitten. Dus oefeningen voor meer energie, meer souplesse, stressverlaging, meer rust in het hoofd, beter slapen en doorslapen, betere houding, vermindering rugklachten, een fitter lichaam, een betere doorbloeding, oefeningen voor je ogen, vermindering overgangsklachten, meditatie, meer in je kracht, minder denken en terugkomen in je gevoel, voor een betere conditie, meer handelen uit gevoel, oefeningen voor meer lichaamsbewustzijn, verbetering van levenskwaliteit.

Wat maakt ons uniek?

Yoga gaat verder dan het alleen maar doen van fysieke oefeningen. Wij willen dat je bewuster wordt van wat je doet met je lichaam en je geest en waarom. Zodat je na elke les weer een stukje beter in je vel komt te zitten. Dus minder denken, veel doen en vooral weer voelen. En ook aandacht voor verstilling

Ervaring Elly
Ik heb al vele jaren les van Marchal van Straten. Na elke les ben ik lekker ontspannen en ik slaap heerlijk.

Ervaring Franco
Sinds ik yogalessen volg bij  is mijn lijf soepeler geworden en zit ik beter in mijn vel zowel fysiek als mentaal. Je kunt ook makkelijker een stootje opvangen in het leven. Ook het combineren van verschillende soorten yoga maakt het zeker interessant.
Echt een aanrader om eens een proefles te volgen!!al vele jaren les van Marchal van Straten. Na elke les ben ik lekker ontspannen en ik slaap heerlijk.

Print Friendly, PDF & Email
>