Marchal van Straten

Gronden met de voeten stevig op de grond

Aarden en gronden

Bij de meeste lessen en workshops van Praktijk de Balans komt het aan de orde. Voor iedereen is het goed om aarden of gronden bij het dagelijks leven te laten horen, maar doe je dit ook? Gronden is jezelf met de aarde verbinden, de aarde energie toelaten en door je heen laten stromen. Hierdoor heb je toegang tot je eigen energie en kracht.

Waarom zou je gronden?

Door onder andere dagelijkse drukte en te weinig rust kunnen spanningen en energie in je lichaam ophopen. Het teveel aan energie moet afgevoerd worden naar de aarde. Gronden kan heel postief werken zijn.

  • Je ontwikkelt een sterk bewustzijn van je lichaam. Je wordt gezonder.
  • Je lichaam en geest kunnen beter ontspannen en daardoor kan eventuele pijn in het lichaam wordt minder. Rust in het hoofd
  • Door gronden kun je evenwichtiger met de alledaagse dingen omgaan.
aarden,gronden

Hoe kan je beter aarden, gronden?

Het antwoord het heel simpel, bewustwording. Zorg dat je aanwezig bent in je lichaam en dat je een energetische verbinding hebt met de aarde die goed doorstroomt. Dit gaat vaak via je je voeten en je benen. Door juist gronden heb je toegang tot je eigen energie, kracht en wijsheid. Je staat letterlijk stevig in je schoenen. Emoties en spanningen vloeien makkelijk af naar de aarde. Bewegen, sporten, in de tuin werken, in de buitenlucht of in de natuur zijn werken mee aan een goede aarding.

Hoe kunnen wij jou via Malvatherapie helpen?

Malvatherapie brengt je op een andere manier dan yoga en Tai Chi Tao terug bij jezelf in je lichaam. Via energetische behandelingen worden lichaam, geest en ziel in balans gebracht. Door een tekort aan bepaalde energieën weer aan te vullen of juist een teveel aan opgehoopte energie af te laten vloeien Hierdoor kom je op een fijne manier meer in harmonie in je lichaam. Dagelijkse dingen gaat (weer) makkelijker.

Aarden en gronden, begin er nu mee!

Waarom nog langer wachten? Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden via Malvatherapie. Ook hebben we net onze agenda met klankschalen concerten aangevuld. We hopen dat onze wegen elkaar binnenkort mogen ontmoeten. Wil je hier aan meedoen? Je kunt je via de drukknoppen aanmelden als je dat wilt.

About the Author Marchal van Straten