Praktijk de Balans

voor een gezonde balans tussen actie en ontspanning

Even kennismaken

Wij zijn Carry en Marchal en samen verzorgen we een balans tussen de dagelijkse activiteiten, ontspanning en ontwikkeling van ons bewustzijn. Door deze balans is Praktijk de Balans ontstaan. Wij hebben een kleine praktijk voor yoga, tai chi tao qi gong, Malvatherapie, massages in Alkmaar en Wieringerwerf. Mensen komen graag bij ons voor een yogales, Malvasessie, meditatie of klankschalenconcert. Wij hebben ervaring met mensen die willen terugkomen bij hun eigen gevoel of weer verbinding willen tussen hun lichaam, ziel en geest. ook komen mensen bij ons met burnoutklachten, angsten en spanningen. Of andere hulpvragen over prive of op het werk. Wij staan al jarenlang bekend om onze toegankelijkheid, service en aandacht voor elk mens en bedrijf. 
Neem vandaag nog contact met ons op!

Carry Boxhoorn
Carry Boxhoorn | Praktijk de Balans

Uit eigen ervaring, opleidingen, trainingen, intervisies en interesse weet Carry (Blerick Venlo, 1958) om te gaan met allerlei klachten, aandoeningen, stress en ongemakken. 
Carry kan helpen om je diep te ontspannen. Daarnaast kan zij het hoe en waarom van vele situaties zichtbaar maken. En op welke manier je daar anders meer om kunt gaan.
Steeds meer mensen weten haar te vinden en te waarderen. Populair zijn de klankschaalconcerten van Praktijk de Balans, welke worden gegeven door Carry.
Carry is aangesloten bij de VBAG beroepsvereniging.

Carry is bezig met de opleiding PLATO MBK

VBAG lichte achtergrond
Marchal van Straten

Al vele jaren brengt Marchal (Amsterdam, 1948) de Balans in Praktijk. Uit eigen ervaring, opleidingen, trainingen, intervisies weet hij om te gaan met spanningen, gezondheidsvragen, levensvragen en problemen zowel privé als in je werksituatie,. Wij vervangen geen reguliere huisarts of zorg. Loop je vast in je leven of zie je het niet meer zitten, neem dan eens contact op. Marchal is aangesloten bij de VBAG beroepsvereniging.
Actuele bijscholing Fybromialgie en CVS.

VBAG lichte achtergrond