Ervaringen van onze cursisten

Het klankbad was een fijne ervaring, je komt er helemaal relaxed uit. De klanken voel je door je hele lichaam waardoor je een diepere ontspanning ervaart. Heerlijk!

profile-pic
Wilma verzekeringsadviseur

Ik wilde gewoon even niets, ontspannen. Carry heeft mijn hele lichaam heerlijk gemasseerd. Dank je wel

Een aanrader 🙂

profile-pic
Carol

Prima praktijk, Marchal is een man met heel veel ervaring en geeft goede feedback tijdens de oefeningen die hij geeft, gebaseerd op heel veel kennis en ervaring. De combinatie van oefeningen met klankschalen. Zeker, vanwege de kennis en ervaring en de goede feedback die wordt gegeven tot op de precieze details. Iets meer rek, strek en yoga oefeningen en iets minder energie handelingen.

profile-pic
jan Pensionaris

Ik was mijn intuïtie kwijt. Kon niet meer slapen. Kwam net uit mijn burn-out en andere hulp begreep het niet of voelde het niet aan.

Het was voor mijzelf fijn dat er alle tijd en begrip voor mij was. Kwam weer terug in mijn basis en sliep steeds beter en ook langer. Na verloop van tijd kwam mijn intuïtie ook weer terug. Wauw. 🙂

Carry is zeker een aanrader en voelt alles goed aan. heel prettig.

profile-pic
Neeltje Z-verpleegkundige

Maar 1 les gehad maar voelde ontspannen met een vleugje humor. Dat het met rust gebracht wordt en een kopje thee met afsluiting. Ja ik beveel de yoga aan, omdat er met rust en humor ontspannen wordt.

profile-pic
Angelique Thuiszorg medewerker

Ik vind het heel fijn. Marchal geeft me inzichten. Hoe je met je lichaam bepaalde kwalen oplost maar ook ben ik anders gaan denken. Hoe vaak ik al niet dacht " o joh zit dat zo.?" Met alleen maar je houding te veranderen of iets dergelijks lost je zo veel op. En, ik ben doordat ik er al een tijdje opzit steeds soepeler geworden. Inspirerende leraar en vooral de samenhorigheid in onze groep. Inspirerende leraar, goede en leuke oefeningen, meer dan Yoga alleen. Ik kan op mijn eigen niveau de oefeningen doen. Geen tips.

profile-pic
Lia mantel zorger

Een prettige sfeer, wordt goede uitleg gegeven over de oefening met een vleugje humor. Wanneer het uur voorbij is voel je je ontspannen en opgeruimd in lichaam en geest waar door je een heerlijke nachtrust tegemoet gaat. De oefeningen gaan gepaard met humor. Omdat ik dat ook belangrijk vindt als er humor bij komt kijken. Ja, omdat je met een prettig gevoel bezig bent met je lichaam en geest. Tip, neem sokken en een fleece denken mee wanneer de verwarming het niet doet in de winter. Ben tevreden, ga zo door 😉

profile-pic
Rosa Thuiszorg medewerker

Ik ontdekte dat ik de verbinding met mijzelf kwijt was, voelde niets. Had geen plannen en plezier in het leven. Andere hulp geprobeerd, maar dat hielp niet. Gevoel wordt geblokkeerd, spanningen nemen toe. Het is genoeg geweest.

Wilde terugkomen in mijn gevoel. Mijn lijf weer voelen en contact met alles. En zelf stappen zetten. Mijn levensdoel hervinden. En acceptatie van het verleden.
Ik was blij dat ik geleidelijk meer kon ontspannen, vertrouwen kreeg. Ik sliep na elke sessie uitstekend. Heerlijk. Terugkijkend heeft het zeker 12 maanden geduurd voordat ik weer terug was bij mijzelf. Als ik dit eerder had geweten was ik eerder gekomen. Dat het gedeeltelijk vergoed werd was prettig, maar ik het toch gedaan. 🙂

profile-pic
Anja Onderwijs

Ik wil beter in mijn fysieke lichaam zitten. En een goede verbinding met mezelf, mijn partner en anderen. Ik vind het lastig om dat alleen te doen. Dat heb ik al geprobeerd. Ondersteuning is welkom om dat voor elkaar te krijgen. Vanuit denken terugkomen in gevoel en weer een natuurlijke grip krijgen op eigen leven. Denken en gevoel in een natuurlijke balans.

Fijn Marchal dat je zoveel geduld met mij had en met kleine stapjes steunde. Het kon niet sneller dan dat ik dat zelf aankan. Mijn zelfvertrouwen is terug en kan het zelf weer aan 🙂 Het is zeker een aanrader om met je vragen en klachten Marchal te raadplegen. Ik kon altijd terecht ook buiten de gewone werktijden.

profile-pic
Karel Magazijnbeheerder

Leuk en ontspannend. Na de Yoga voel je je een stuk beter. Staande oefeningen, voor rug voelt dat een stuk lekkerder. Vooral als je een druk leven hebt dan is dit zeker een aanrader. Je doet het goed ga zo door.

profile-pic
Gerard Gepensioneerd

Ik was gespannen in mijn hele lijf als een pianosnaar. Sliep slecht 🙁

De massage van Carry was een weldaad. Kwam helemaal tot rust en heb fijn en lang geslapen. Kom zeker terug 🙂

profile-pic
Els

Ik had al een lang traject met allerlei hulpverleners achter de rug. Echt van alles geprobeerd. Dit was mijn laatste strohalm. Ik wilde terugkomen in mijn gevoel. Weer verbinding krijgen met mijzelf en blijven. Sterke reductie van zenuwachtigheid, paniekaanvallen. Steeds onrustig. Wilde een betere communicatie met anderen, speciaal met mannen. Mijn vertrouwen was ernstig beschadigd.

Ik was zeer verrast en blij door de rust en zachte benadering van Marchal. Er ontstond vertrouwen en en kreeg volledige steun. Zowel mentaal en fysiek. En ook de financiën kwamen weer op orde. Ik kreeg weer overzicht en structuur in mijn leven. En kon stap voor stap de dagelijkse dingen weer zelf hanteren.
Achteraf gezien duurde het circa 3 maanden. Ik beveel Praktijk de Balans zeker aan!

Carry en Marchal bedankt. 🙂

profile-pic
Cindy Begeleider

Dank je wel Marchal voor de fijne afwisselende les. Ik kijk uit naar de volgende les. 👍

profile-pic
Rianne Gezinsmanager

Ik had vaak last van vermoeidheid. Karmisch; vanaf de geboorte had ik last van Vitiligo (afbraak van pigment). - auto-immuunziekte vitiligo, deze ziekte valt gezonde pigmentcellen aan en vernietigt ze. Mijn lever werkte niet goed.

Ik wil een leverbehandeling om de lever te ontgiften. Graag behandelingen die de milt, darmen, nieren en schildklier verbeteren. Ik wil veiligheid bij mezelf, mijn eigen vriend worden dus ook van mijn eigen lichaam. De omgang met anderen is nog lastig, maar als ik me op sociaal gebied ook daar veilig kan voelen is dat al iets.

Stap voor stap is er verbetering, maar ik ben er nog niet. Dank jullie wel.

profile-pic
Afke

Het was heerlijk, de tijd vloog voorbij en ik heb er nog dagen profijt van gehad.
Wat een energie krijg je ervan!

Zeker voor herhaling vatbaar.
Sabrina

profile-pic
Sabrina iCT er

Ik was mij bewust van allerlei blokkades en heb her en der geshopt. Zo kwam ik ook bij Marchal binnen.

De behandelingen verminderde mijn blokkades direct. Tot mijn verbazing. Ik heb ook inzicht gekregen in het waarom en wat ik eraan kan doen. Begrijp nu meer hoe chakra's werken en waarom ze sluiten of opengaan.

Ik raad je Praktijk de Balans aan en ik kreeg het deels vergoed. Mooi meegenomen. Als ik het allemaal had geweten was ik eerder gekomen.

profile-pic
Michiel iCT er

Heb van alles geprobeerd en kom toch weer terug bij Praktijk de Balans. Ik heb al vele jaren les van Marchal van Straten. Na elke les ben ik lekker ontspannen en ik slaap heerlijk.

Een echte aanrader. 🙂

profile-pic
Elly mantel zorger

Yoga & marchal Het is super lekker en voel me weer helemaal 2.0. Ik mis het onwijs maar ik red het niet meer om ‘s avonds nog de deur uit te gaan.

profile-pic
Danielle

Tai Chi Fijn dat de lessen kunnen starten. voelt goed

profile-pic
Marchal van Straten

Sinds ik yogalessen volg bij Marchal is mijn lijf soepeler geworden en zit ik beter in mijn vel zowel fysiek als mentaal. Je kunt ook makkelijker een stootje opvangen in het leven. Ook het combineren van verschillende soorten yoga maakt het zeker interessant. Echt een aanrader om eens een proefles te volgen!! Al vele jaren les van Marchal van Straten. Na elke les ben ik lekker ontspannen en ik slaap heerlijk.

profile-pic
Franco manager

Free Course! Sign Up now