Ontmoet Carry

Ontmoet Carry

Mijn naam is Carry Boxhoorn

Vanaf 2012 werk ik als Malva therapeute bij Praktijk de Balans in Alkmaar. 
Als therapeut ben ik aangesloten bij het Verbond van Beroepsbeoefenaren Energetische Therapie (VVBET) als verbondslid en bij het Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Het Verbond Van Beroepsbeoefenaren Energetische Therapie is een beroepsorganisatie voor energetisch therapeuten die zich onderscheiden door Kwaliteit, expertise en eigenheid. Onze energetisch therapeuten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Zij hebben een opleiding op Hbo-niveau en houden hun expertise op peil met regelmatige bij- en nascholing. Daarnaast voldoen zij aan strikte kwaliteitseisen op het gebied van praktijkvoering en ethiek en zijn zij onderhevig aan klacht- en tuchtrecht.

Wat ik doe

Ik bied hulp bij klachten, aandoeningen en ongemakken. Niet allen aandoeningen staan vermeld en als jouw aandoening er niet bij staat, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik help je om te ontspannen, of om met vage klachten om te gaan. Of om je leven weer op de rails te zetten. Tevens help ik om diepere oorzaken op te sporen. En je zelfgenezend vermogen te stimuleren. En je beter in je lichaam te gaan zitten. Of vanuit mijn praktijkervaring je door lastige stukken van je leven heen te loodsen (coachen) Naast mijn werk als therapeute werk ik ruim 23 jaar in de gezondheidszorg.

Opleidingen specialisaties

Therapeute Malvatherapie bij Malva Opleidingen, Vierhouten
Specialisatie Malva chakratherapeut bij Malva Opleidingen, Vierhouten
Specialisatie gevoelsontwikkeling bij Malva Opleidingen Noord, Havelte
Opleiding begeleide meditaties en klankbad bij Hilde Postma, Lelystad
Het tweede brein - de darmen bij Con Amore, Utrecht
Angst, stress en stemmingsstoornissen bij BiVT, Beverwijk

Vergoedingen Malvatherapie

Als VVBET therapeute kom ik niet in aanmerking voor vergoeding van behandelingen door zorgverzekeraars. Als therapeute voldoe ik niet aan alle eisen van de zorgverzekeraars. Ik voldoe wel aan hoge kwaliteitseisen. Ik heb een opleiding op Hbo-niveau en hou mijn expertise op peil met regelmatige bij- en nascholing. Daarnaast voldoe ik aan strikte kwaliteitseisen op het gebied van praktijkvoering en ethiek en ben onderhevig aan klacht- en tuchtrecht.

Mis nooit meer een nieuw bericht, concert, Online les, buitenles!

Ben je tevreden over ons? wil je ons dan een recensie geven? klik dan hier.
Bron: Praktijk de Balans, bijgewerkt 29 oktober 2020

De ervaring van het doen
zegt meer dan 10.000 woorden